Veikkausliiga: TPS - HJK

Veikkausliiga: TPS – HJK | Ärsytetty HJK näyttää tasonsa

Veikkausliigassa kohtaavat keskiviikkona sarjan tyvipäähän jämähtänyt TPS sekä kovasti tälle kaudelle vahvistunut HJK. Ottelu alkaa klo 18.30.

TPS:n kauden aloitus on ollut niin vaikea kuin kauden alla ennustettiin. Kolmen ottelun jälkeen joukkue on sarjan viimeisenä ilman yhtäkään sarjapistettä. Maaleja TPS on onnistunut tekemään vain yhden ja omiin on mennyt viisi osumaa. Tappiot ovat tulleet SJK:ta, Ilvestä ja Honkaa vastaan.

TPS:n kaudesta uhkaa muodostua todellinen hankaluuksien taival, pelinrakentelu tökkii, eikä joukkueen materiaali ole riittävän laadukas saati laaja Veikkausliigan ottelutahtiin. Yksi tehty maali kolmeen otteluun lupaa ongelmia tasaisten otteluiden kääntämisessä itselle voitoiksi, päävalmentaja Tommi Pikkarainen on todellisen haasteen edessä. Kuusi ottelua seitsemästä viimeisestä hävinnyt TPS on itseluottamuksen suhteen ahtaalla, yksikin takaiskumaali saattaa lamauttaa koko joukkueen.

HJK ennustettiin kaikissa ennakkojulkaisuissa ainoaksi mestariehdokkaaksi, ja kieltämättä hurjasti vahvistunut joukkue näyttää paperilla vahvalta. Kaksi ensimmäistä otteluaan voittanut HJK koki kuitenkin jo kolmannella kierroksella ensimmäisen tappion kun FC Inter nappasi niukan 1-0-kotivoiton helsinkiläisjoukkueesta. Tappio oli hyvä näpäytys HJK:n pelaajille, jokaiseen otteluun tulee valmistautua niin hyvin kuin mahdollista. Kauden ensimmäisissä otteluissa FC Lahti ja Haka eivät pysyneet HJK:n kyydissä.

Ennen tappiota HJK pelasi 13 ottelua putkeen ilman tappiota, joten laatua toki joukkueen sisältä löytyy. Veikkausliigassa neljäntenä oleva HJK (ottelun vähemmän pelanneena) on tehnyt kolmeen otteluun seitsemän osumaa ja päästänyt vain kaksi osumaa omiin. Rasmus Schuller on iskenyt joukkueelle kaksi osumaa, kuten myös Lucas Lingman keskikentältä. Riskin veljekset ovat myös isossa roolissa HJK:n tämän kauden menestyshaaveissa, Roope ja Riku ovat iskeneet kumpikin maalin mieheen.

HJK on myös vieraissa vahva ennakkosuosikki sarjanousija TPS:n vieraana. HJK:n materiaali on Veikkausliigan mittarilla poikkeuksellisen laadukas eikä alemman kastin joukkueille pitäisi olla mitään sanaa HJK:n ylivoimaa vastaan. TPS on voittanut viimeksi kotonaan HJK:n niinkin monen vuoden takaa kuin 2012. Seitsemän edellistä kohtaamista ovat päättyneet HJK:n voittoihin, eikä HJK haksahda toiseen tappioon peräjälkeen.

Pelivalinnat | Panostus

HJK voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,19

 HJK yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,85
Jaa