Veikkausliiga: TPS - RoPS

Veikkausliiga: TPS – RoPS | Isot pisteet jaossa jumbokamppailussa

Maanantaina Veikkausliigassa pelataan jumbokamppailu, kun karsijan paikalla oleva TPS kohtaa kotikentällään putoajan paikalla olevan RoPSin. Ottelu alkaa kl0 18.30.

TPS on seitsemän pisteen erolla RoPSiin nähden Veikkausliigan toiseksi viimeisenä ja sarjakarsijan paikalla. TPS:n viime aikojen vire ei ole paras mahdollinen, kun joukkue on pelannut seitsemän ottelua peräkkäin ilman voittoa. FC Hakaa vastaan kärsitty tappio oli erityisen katkera, sillä tappion myötä sarjapaikan suoraan säilyttämiseen matkaa on jo kuusi pistettä.

Huonoista tuloksista huolimatta TPS on pystynyt otteluissaan haastamaan parempiaan, mm. tasapelit HJK:ta ja FC Lahtea vastaan voivat nousta vielä arvoon arvaamattomaan. TPS:n ongelmana on joukkueen nimettömyys. Jonatan Johansson on saanut joukkueen peliä kehittymään, mutta kliininen viimeistelijä ei olisi pahitteeksi. Rasmus Holma on kolmella maalilla joukkueensa paras maalintekijä, TPS on onnistunut tällä kaudella viimeistelemään alle maalin per pelattu ottelu. Näillä tilastoilla paikka putoamiskamppailussa on ansaittu.

RoPSin paikka sarjan hännillä on tukala. Yksi voitto viimeiseen kuuteen otteluun on laiha lohtu, sillä viisi sarjapistettä koko kaudella kasaan saanut joukkue on pelannut koko kauden saldolla 1-2-16 maalieron ollessa 12-43.Vähiten tehtyjä maaleja ja eniten päästettyjä maaleja, paikka Veikkausliigan hännillä on myös ansaittu.

RoPSin materiaali on liian köykäinen Veikkausliigaan. Materiaali ei kestä vertailua laatua tai leveyttä tarkasteltaessa. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet todella heikkoja, kun RoPS hävisi HJK:lle ja FC Lahdelle 0-4-lukemin. Joukkueen pelinrakentelu on tahmeaa ja puolustuspäässä virheitä sattuu edelleen liian paljon.

TPS ja RoPS taistelevat isoista pisteistä maanantaina. RoPSin voittaessa paikka sarjakarsijan paikalle olisi vielä mahdollinen, tappiolla taas sarjasta putoaminen alkaisi olla hyvin lähellä. TPS:n vire ei ole kovinkaan mairitteleva, mutta kotietu ja rohkaisevat tulokset aikaisemmilta kierroksilta antavat varmasti uskoa sarjapaikan säilyttämiseen. Tasoero Veikkausliigan huonoimman ja toiseksi huonoimman välillä on iso. Vahva suositus kotivoittoon, RoPS on hyvin lähellä jäädä ilman osumia Turun illassa.

Pelivalinnat | Panostus

TPS voittaa päästämättä maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,80

RoPS ei maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,30

Jaa