Maaottelu: Ranska - Suomi

Maaottelu: Ranska – Suomi | Huuhkajat isoon testiin

Suomi kohtaa jälleen yhden jalkapallon huippumaan, kun se kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan klo 22.10 alkavassa ottelussa.

Ranska lähtee kovassa vireessä Suomen kimppuun, sillä joukkue on pelannut 12 ottelua putkeen ilman tappiota ja peräti 16 kotiottelua peräkkäin ilman tappiota. Kun puhutaan Ranskan maajoukkueesta, mielikuvissa välkkyy heti taitavat ja nopeat pelaajat, jotka saattavat muutamassa sekunnissa kääntää pelin omasta päästä hyökkäysalueelle. Ranska on pelannut tänäkin syksynä Nations Leaguen A-liigassa hienosti, se on yhdessä Portugalin kanssa tasapistein oman lohkonsa kärjessä.

Ranskalla on edessä vielä kova ottelu Portugalia vastaan heti Suomi-ottelun jälkeen, joten Ranskan osalta keskiviikkona nähtäneen nuoria, tulevaisuuden pelaajia kentällä. Laatu on kierrätyksestä huolimatta huikeaa ja joukkue on täynnä nälkäisiä, taitavia huomisen tähtiä. Kentällä varmasti nähdään myös nimimiehiä, mm. Kingsley Coman ja Anthony Martial nähtäneen avauksessa. Kotikenttäetu kääntää vaakaa entistä enemmän Ranskan eduksi ja penkiltä löytyy laatua mikäli ottelusta muodostuu ennakoitua vaikeampi. Myös Olivier Girourd saattaa saada paikan avauksesta.

Suomi pelasi viime kuussa Puolaa vastaan maaottelun ja hävisi tylysti 1-5. Ranskaa vastaan tuskin on helpompaa, sillä Suomi tehnee jälleen kokoonpanossa kokeiluja eri pelipaikoille. Kierrätyksen syynä on jäljellä olevat Nations Leaguen ottelut vieraskentällä Bulgariaa ja Walesia vastaan. Panoksena Suomella on lohkovoitto, nousu A-liigaan ja takaportti tuleviin MM-kisoihin. Kaikki lyödään siis peliin nimenomaan Nations League-otteluissa, Ranska ottelussa keskitytään testaamaan tiettyjä pelaajia ja joitain pelitavallisia ajatuksia.

Suomen kokoonpanoa kannattaa tarkistella ennen ottelun alkamista, mutta oletettavasti ykkösvahti Lukas Hradecky huilaa keskiviikkona, kuten myös Teemu Pukki ja monet muut avainpelaajat. Puolustuslinjan kokoonpano on edelleen mysteeri, Markku Kanerva on pitänyt suunnitelmat visusti salassa. Suomen kierrättäessä miehistöään joukkueen taso laskee rajusti, vaikka myös Ranska ei laittaisi parasta miehistöään kentälle.

Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi yli seitsemän vuotta sitten, kun MM-karsinnoissa Ranska oli parempi vieraissa 1-0 ja kotikentällä 3-0. Tasoero on selkeä isäntien eduksi, ja Ranskan kakkos- tai jopa kolmosjoukkuekin on todella laadukas koko Euroopan mittapuulla. Molempien joukkueiden kokoonpanot kannattaa tarkistaa ennen ottelun alkua, mutta Suomen jääminen maaleitta sekä selkeä kotivoitto ovat maistuvia pelikohteita. Suomen osalta tärkeimmät pelit ovat luvassa keskiviikon jälkeen.

Pelivalinnat | Panostus

Ranska -2 | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,75

Ranska & ottelussa yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,78

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord