Mestarien liiga: Manchester City - Atalanta

Mestarien liiga: Manchester City – Atalanta | Maalirikas ilta luvassa

Mestarien liiga jatkuu jälleen tauon jälkeen. Manchester City isännöi Atalantaa tiistai-illan ottelussa.

Manchester City jahtaa Mestarien liigan voittoa lähes pakkomielteisesti. Joukkuetta on rakennettu euromenestys mielessä ja Pep Guardiolan miehistön katse on tiukasti Euroopan tavoitelluimmassa pokaalissa. Haastetta tavoitteeseen tuo joukkueen epävarma ja hitaahko puolustus. Mikäli vastustaja prässää oikea-aikaisesti ja viisaasti, Cityn ongelmat korostuvat. Tästä esimerkkinä näkyivät tappiot Norwichille sekä Wolverhamptonille Valioliigassa. Aymeric Laporten loukkaantuminen oli iso isku Citylle, sillä Nicolas Otamendi on liian epävarma pelaaja Cityn tasoisen joukkueen takalinjoilla. Viime vuonna ja kuluvana syksynyä City on kompuroinut liikaa vieraspeleissä, mutta kotonaan joukkue on edelleen yksi Euroopan vahvimmista.

Epävarman puolustuksen helpotukseksi Cityllä on heittää kentälle maailmanluokan hyökkäyskalusto. Joukkueelta löytyy ehdottomia tähtipelaajia, joista kirkkaimpina säihkyy Bernardo Silva, David Silva, Sergio Aguero sekä Raheem Sterling. Etenkin Sterlin on mennyt kehityksessään eteenpäin huimasti kahden viime kauden aikana, ja löytänyt pelaamiseensa tasaisuutta ja tehoja. Guardiolalla on melkoinen paletti mistä valita aloittavat pelaajat. Moni joukkue katsoo kateellisena vierestä Cityn rosteria. Kyle Walkerin pelikuntoa kannattaa seurata pelipäivänä, puolustaja kärsii sairaudesta eikä ole välttämättä pelikuntoinen.

Atalantan viime kausi huipentui upeasti paikkaan Mestarien liigassa. Kuluvan kauden aikana pelien lisääntyminen on näkynyt joukkueen otteissa, vaikka Seria A:ssa joukkue onkin kolmantena. Mestarien liigan alku on ollut hankala, sillä takana on kaksi tappiota Dinamo Zagrebille ja Shakhtar Donetskille. Tappio Citylle tiputtaisi Atalantan jo lähestulkoon ulos jatkolohkosta.

Pelitavallisesti Atalanta on jatkanut siitä mihin se viime kaudella jäi. Joukkue pelaa erittäin viihdyttävää futista, joka luo väistämättä tilanteita molemmille puolille kenttää. Kotimaan sarjassa joukkue on iskenyt eniten maaleja koko sarjassa, keskimäärin 2,25 maalia ottelua kohden. Tehot pitäisi pystyä siirtämään myös eurokentille, mutta toistaiseksi avoin pelityyli on näkynyt karusti päästetyissä maaleissa. On mielenkiintoista nähdä, luottaako Atalanta Cityä vastaan omaan pelitapaan vai nähdäänkö nyt kentällä varovaisempi vierasjoukkue. Joka tapauksessa luvassa on tapahtumia molemmissa kenttäpäädyissä, ja maaleja tullaan näkemään useampi kappale.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City -2 | 1/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,23

Ottelussa yli 3.5 maalia  | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,72

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord