Matka kohti Majoreita | Millainen Cloud9 nähdään tänään? | Urheiluvedot.com

Esports: Matka kohti Majoreita | Millainen Cloud9 nähdään tänään?

Perjantai-illan ottelussa kysymys kuuluu: millainen Cloud9 nähdään taistelemassa? Cloud9 on Major-turnauksen voittanut organisaatio, mutta matka kohti Counter-Striken arvostetuinta turnausta alkoi surkeasti yllätystappiolla Triumphille.

Seuraavaksi vastaan asettuu Orgless, joka on hieman heikompi, mutta pystyy taistelemaan ottelun voitosta. Flashpointin miljoonaliigassa Orgless löytyi sarjataulukosta sijalta seitsemän, kun Cloud oli neljäs. Pudotuspeleissä Pujan “FNS” Mehtan joukkue hävisi heti brasilialaisille 2-1 ja Cloud9 tiputti Gen.G Esportsin ja sitten hävisi MAD Lionsille. Alemman kaavion ratkaisevassa ottelussa joukkueet kohtasivat ja Cloud9 lähetti Orglesin kotiin. Seuraavassa ottelussa Cloud9 hävisi suomalaiselle HAVU Gamingille 2-0.

Joukkueet kohtasivat kaksi kertaa Flashpointissa ja molemmat ottelut menivät 2-1 Cloud9:n hyväksi. Allekirjoittanut miettii, että kolmas kerta toden sanoo ja lähtee vedonlyöntiin sillä kulmalla. Kuudesta kartasta joukkueet pelasivat kaksi kertaa Trainia, kahdesti Infernoa ja kerran Nukea sekä Dust2.

Todennäköisesti karttavalinnoissa Cloud9 ottaa pois Miragen kuten yleensä ja Orgless tekee saman Vertigolle. Cloud9 on voittanut edelliset viisi Overpassia, mutta myös Orgless on ollut lähiaikoina hyvä siinä. C9 voi päätyä Trainin valitsemiseen, sillä siinä joukkue on saanut onnistumisia. Inferno on yksi kartta mikä voi pyöriä valinnoissa.

Jos Orgless haluaa voittaa, niin Matthew “WARDELL” Yun harteilla on paljon painoa. Myös Gage “Infinite” Green ja Yassine “Subroza” Taoufik tarvivat hyvät pelit.

Vedonlyöntiin lähdetään sillä näkökulmalla, että luvassa on tiukka kolmen kartan taistelu ja lopulta Cloud9 ottaa voiton.

 

Tiedot

  • Kohde: Orgless vs. Cloud9
  • Kellonaika: 23:00
  • Turnaus: ESL One: Road to Rio (NA)
  • Palkintopotti: 60,000 dollaria + elintärkeät RMR-pisteet

 

Pelivalinnat

Ottelussa yli 2.5 karttaa

KERROIN LEOVEGASILLA 2,00

Cloud9 voittaa 2-1

KERROIN LEOVEGASILLA 3,40

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord