MLB: Houston Astros - Oakland Athletics

MLB: Baltimore Orioles – Texas Rangers | Vierasjoukkue taistelee playoffs-paikasta

Orioles ja Rangers pelaavat tänään neljän ottelun mittaisen sarjansa finaalin Oriole Parkilla. Texas on voittanut kaikki kolme peliä tähän saakka.

Orioles kuuluu sarjan heikoimpiin joukkueisiin. Ongelmana tällä kaudella on ollut syöttöpelin heikkous – joukkue on päästänyt eniten juoksuja koko MLB:ssä. Oriolesin saldo tällä kaudella on surkea 46W-96L. Joukkue viilettää tällä hetkellä American Leaguen toiseksi viimeisenä ja tämä kausi alkaakin olla pikkuhiljaa heillä paketissa.

Texas Rangers taistelee tällä hetkellä American Leaguen viimeisestä pudotuspelipaikasta Los Angeles Angelssin kanssa. Joukkue tarvitsee nyt kiperästi voittoja, mikäli he meinaavat jatkaa kauttaan runkosarjan jälkeen. Heillä siis riittää panosta, toisin kuin Oriolesilla.

Orioles syöttäjänä aloittaa Asher Wojciechowski, joka on pelannut tällä kaudella 2W-7L ja ERAn ollessa 5.12. Wojciechowski on pelanut viimeisessä kolmessa startisssaan ihan kohtalaisesti – 9 ansaittua juoksua 16 pelatulla vuoroparilla. Tänään kuitenkin “Wojo” on tiukassa paikassa voitonnälkäistä Texasia vastaan

Texasin aloittavana syöttäjänä on Mike Minor, jonka statsit tällä kaudella ovat 12W-8L, 3.12 ERA ja Whip 1.19. Minor pelasi ennen edellistä starttiaan muutaman heikomman ottelun, mutta paransi otteittaan reilusti viimeiseen peliinsä, kun hän syötti Yankeesia vastaan 7 vuoroparia ilman juoksuja.

Vaikka Baltimore ei olekaan täysin juoksuvoimaton joukkue, voittaa Texas tämänkin osa-alueen. Uskoisin, että ottelussa nähdään kohtuullinen määrä juoksuja ja Rangers tekee näistä suurimman osan.

Pitcher etu on siis tänään vierasjoukkueella ja Rangersin tarve saada voittoja kääntää kelkan vieraiden puolelle – Oriolesin pelatessa ilman panosta.

Vetovalinta otteluun on Texas Rangerssin voitto vähintään kahdella juoksulla, joka antaa yli kahden kerrointa.

Pelivalinta | Panostus

Texas Rangers  -1.5 | 2/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,12
Jaa