MLB: Houston Astros - Oakland Athletics

MLB: Houston Astros – Oakland Athletics | Kotijoukkueen hurmos jatkuu

Houston Astros ja Oakland Athletics pelaavat ensi yönä neljän ottelun sarjansa toisen pelin Minute Maid Parkilla.

Ensimmäisessä ottelussa Astros piti Athleticsia täysin pilkkanaan, kun ottelu päättyi 15-0 kotijoukkueen voittoon.

Oaklandin aloittava syöttäjä on 32-vuotias Tanner Roark, joka vaihtoi joukkuetta kesken kauden. Roark on parantanut peliään siirron jälkeen – Oaklandin paidassa pelatuissa peleissä statsit ovat 3W-1L, ERA 2.7 ja Whip 1.12. Cincinnati Redsistä kesken kauden hankittu syöttäjä joutuu kuitenkin ensi yönä todelliseen testiin, kun vastassa on American Leaguen paras ja juoksuvoimaisin kotijoukkue.

Astrosin syöttäjänä aloittaa Wade Miley, jonka saldona tällä kaudella on 13W-4L, ERA 3.35 ja Whip 1.37. Hän epäonnistui viimeisimmässä startissaan totaalisesti, kun hän päästi Marinersia vastaan 5 ansaittua juoksua ilman ainuttakaan paloa. Tässä pelissä Mileyllä on kasvojen pesun paikka viime kerran farssin jälkeen.

Astrosin offense on ollut mielettömässä vireessä viimeiset kaksi peliä. Joukkue on tehnyt kahteen viimeiseen peliin 36 juoksua. Viime öisessä pelissä Astros löi Oaklandin parasta syöttäjää Mike Fiersia vastaan 6 juoksua ensimmäisellä syöttövuorolla.

Astros jatkaa myös tänään loistavaa lyöntipeliään ja saa juoksuja kasaan kiitettävän määrän. Astros on saanut kymmenestä viime kotipelistään kahdeksassa vähintään 7 juoksua. Liuskalle napataan kotijoukkueen juoksut yli 5.5, joka antaa mukavaa yli 2 kerrointa.

Pelivalinnat | Panostus

Houston Astros yli 5,5 juoksua | 3/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,06
Jaa