MLB: Houston Astros - Oakland Athletics

MLB: Miami Marlins – Milwaukee Brewers | Brewersin tulivoima on liikaa

Miami Marlins ja Milwaukee Brewers aloittavat ensi yönä neljän ottelun mittaisen sarjan Miami Parkissa.

Marlins kuuluu tälläkin kaudella sarjan huonoimpiin joukkueisiin ja he ovatkin tällä hetkellä National Leaguen viimeisellä sijalla saldolla 51W-91L.

Milwaukee on pelannut tällä kaudella 74W-68L ja kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta.

Diamondbacks, Brewers ja Phillies ovat kaikki muutaman voiton sisällä toisistaan. Todennäköisesti näistä kolmesta viimeiseksi sijoittunut saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Los Angeles Dodgersin.

Milwaukeen syöttäjänä aloittaa Pittsburgh Piratesista hankittu Jordan Lyles. Vaikka Lyles pelasi melko heikosti alkukauden Piratesin rosterissa, on hän nostanut tasoaan runsaasti joukkueen vaihdon myötä. Brewersissä hän on aloittanut vakuuttavasti statseilla 5W-1L, ERA 2.56 ja Whip 1.06.

Miamin syöttänä aloittaa nuori Robert Dugger, jolle startti on uran neljäs MLB:ssä. Viimeisessä kahdessa pelissä Dugger on syöttänyt loistavasti – vain kaksi ansaittua juoksua 13 vuoroparilla. Näissä peleissä hän syötti kuitenkin melko juoksuvoimattomia joukkueita vastaan ja ensi yönä vastustaja on tasokkaampi.

Brewers on laadukkaampi ja tulivoimaisempi joukkue kuin Marlins. Milwaukeen supertähti Christian Yelich on tällä hetkellä kunnareissa jaetulla ykkössijalla Dodgerssin Cody Bellingerin kanssa. Molemmilla on tällä hetkellä kasassa 44 home runia.

Brewersin on tällä hetkellä napsittava voittoja, mikäli eivät halua ensimmäisellä kierroksella vastaansa Dodgerssia, joka on yksi mestarisuosikeista.

Vaikka aloittavat syöttäjät ovat molemmilla laadukkaat, kääntyy peli todennäköisesti viimestään kolmella viimeisellä vuoroparilla Brewersille.

Vetovalinnaksi otetaan vierasjoukkkueen juoksut yli 4,5. Myös Milwaukeen voittoa -1,5 tasoituksella laitetaan kupongille.

Pelivalinnat | Panostus

Milwaukee Brewers yli 4,5 juoksua | 2,5/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,83

Milwaukee Brewers -1,5 | 2/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,95
Jaa