MLB: Philadelphia Phillies - Atlanta Braves

MLB: Philadelphia Phillies – Atlanta Braves | Kotijoukkue kaipaa voittoja

Phillies ja Braves pelaavat ensi yönä viimeisen ottelun neljän pelin mittaisesta sarjastaan Citizens Bank Parkilla.

Pelit ovat menneet vuoronperään ristiin ja tällä hetkellä Bravesilla on kasassa kaksi voittoa kolmesta. Nämä kolme peliä ovat olleet varsin tiukkoja ja juoksuja on syntynyt vähän.

Bravesin tilanne sarjataulukossa on tällä hetkellä vakaa, mutta Phillies tarvitsee voittoja pysyäkseen mukana playoff-taistossa. Phillies, Mets ja Diamondbacks ovat National Leaguessa periaatteessa samalla viivalla – Diamondbacksilla on yksi hävitty pelin enemmän, mutta voittoja on saman verran. Todennäköisesti yksi näistä kolmesta joukkueesta jää pois World-Series taistelusta.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Philliesin kummulla aloittaa Texasista Philiadelphiaan siirtynyt Drew Smyly, joka on joukkueen vaihdon jälkeen pelannut mallikkaasti statsien ollessa 3W-1L, ERA 3.93, Whip 1.29. Kahdessa viimeisessä startissaan Smyly on pelannut vakuuttavasti, sillä hän antoi 13 pelatulla vuoroparilla vain yhden ansaitun juoksun.

Bravesin syöttäjän starttaa otteitaan kauden mittaan parantanut Julio Teheran. Teheran on ollut hyvin vakuuttava viimeisissä peleissään, kun hän on antanut kolmessa viimeisessä startissaan vain kolme ansaittua juoksua 18 pelatulla vuoroparilla. Hänen koko kautensa saldo on 10W-8L, ERA 3.31 ja Whip 1.29.

Koska keskinäiset pelit ovat olleet tiukkoja eikä juoksuilla ole juuri mässäilty, on helppo valita lapulle alle 10 juoksua, jolle saa vajaan kahden kerrointa. Toiseksi vetokohteeksi valitaan Bravesin voitto. Atlanta on käytännössä joka osa-alueella hieman Philliesiä edellä ja aloittava syöttäjä on heillä myös hieman laadukkaampi.

Pelivalinnat | Panostus

Juoksuja yhteensä alle 10 | 3/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1.94

Atlanta Braves voittaa pelin | 2/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1.77
Jaa