NHL: Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers

NHL: Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers | Onnistuuko Montreal tasoittamaan sarjan?

Tänään illalla Montreal Canadiens ja Philadelphia Flyers kohtaavat neljättä kertaa näissä pudotuspeleissä. Philadelphia Flyers johtaa sarjaa lukemin 2-1. Ottelu pelataan ilman yleisöä Scotiabank Areenalla Torontossa. 

Montreal Canadiensin ja Philadelphia Flyersin edellinen kohtaaminen päättyi nihkeästi 1-0 Philadelphian voittoon. Kotijoukkue Montreal onnistui laukomaan ottelussa 23 kertaa vastustajan maalia kohti, mutta ilman ainuttakaan maalia he eivät saaneet aikaiseksi. Vuorostaan Philadelphia Flyers onnistui laukomaan tasan 20 kertaa maalia kohti. 

Kiekonmenetyksiä Montrealilla oli peräti 16 kappaletta, kun vuorostaan Philadelphialla ainoastaan viisi menetystä. Philadelphia kunnostautui oikein urakalla blokkaamaan vetoja, sillä peräti 24 laukausta päätyi Philadelphian blokattavaksi. Ottelussa nähtiin paljon jäähyjä, mutta kumpikaan ei onnistunut erikoistilannepelaamisen aikana tekemään maalia. 

Puolustuspelaaminen isossa roolissa 

Kumpikin joukkueista tykkää pelata puolustuspainotteista kiekkoa, jonka takia ottelun maalimäärät pysyvät yleensä pieninä. Tähän on turha odottaa muutosta tulevissa otteluissa, sillä kumpikaan joukkueista ei ole muuttamassa omaa peli-identiteettiään. Philadelphian puolustuspelaaminen on kokonaisvaltaisesti parempaa kuin Montrealilla, mikä antaa mukavaa etulyöntiasemaa Flyersille. 

Flyersin hyökkäyspelaaminen on vielä ollut suhteellisen vaisua, varsinkin joukkueen kärkinimien osalta. Sitten kun Flyersin Sean CouturierClaude GirouxTravis Konecny ja kumppanit heräävät kunnolla tuloksellisesti parempiin suorituksiin, niin Montreal alkaa olemaan todellisissa vaikeuksissa – on vain ajan kysymys, kun näin käy. Montreal ei kykene omalla offensiivisella pelaamisella haastamaan Flyersia, sillä joukkueesta puuttuu todellinen tulivoima. 

Jesperi Kotkaniemi on ollut positiivinen yllätys, sillä hän johtaa Montrealin sisäistä maalipörssiä tällä hetkellä. Muuten joukkueen hyökkäyskalusto on ollut erittäin tehoton. On paljon todennäköisempää, että Flyersin hyökkäyskalusto herää pelaamaan kuin Montrealin. Joukkueiden materiaalissa on suuri ero, sillä puolustus- ja hyökkäyskaluston vertailussa Montreal kalpenee helposti. Ainoastaan maalivahtiosasto on Montrealilla parempi, sillä Carey Price on NHL:n paras maalivahti. 

On vaikea nähdä, että Montreal kykenisi tässä sarjassa enää voittoja nappaamaan itselleen. Flyersin pelaaminen on ollut varmaa, eikä Montreal tule heikon offensiivisen pelaamisen takia ottelua voittamaan. Viimeisenä lukkona Flyersin maalilla seisoo erinomaisesti pelannut Carter Hart. Flyersin puolustus- ja maalivahtipeli tulee pitämään huolen siitä, että kolmas kiinnitys irtoaa seuraavassa ottelussa. 

Pelivalintana liuskalle valitaan Philadelphia Flyersin voitto varsin herkullisella kertoimella! 

Pelivalinta | Panostus 

Philadelphia Flyers | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,30

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord