Esports: Elisa Invitational | Odotettu debyytti tapahtuu vihdoin | Urheiluvedot.com

Esports: Elisa Invitational | Odotettu debyytti tapahtuu vihdoin

Blast Premierin -karsintaturnaus Elisa Invitational tarjoaa katsojille herkkua, sillä odotettu debyytti tapahtuu vihdoin, kun superlupaus Elias “Jamppi” Olkkonen pelaa ENCEn riveissä. Samaan aikaan penkille joutuu Sami “xseveN” Laasanen.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan tulee GODSENT. Joukkueiden välillä on hienoja tarinoita, sillä esimerkiksi Aleksi “Allu” Jalli vei Mikail “Maikelele” Billin paikan Ninjas in Pyjamasin kokoonpanossa ja Martin “STYKO” Styk on Miikka “suNny” Kempin entinen joukkuekaveri. Miikka pelasi aikaisemmin myös Jesse “zehN” Linjalan ja Kevin “kRYSTAL” Amendin kanssa PENTA Sportsin riveissä.

Normaalissa tilanteessa vetoni olisi erilainen. Kyseessä on turnauksen avausottelu joukkueille, yhdestä kartasta kiinni ja GODSENT on voittanut edelliset ottelut toisin kuin ENCE.

Keskinäisissä otteluissa GODSENT on ollut parempi, mutta xseveN on löytynyt molemmissa tulostaulukon pohjalta. Nyt odotan Jampin löytyvän korkealta jos ENCE antaa nuoren lupauksen pelata AWP:n kanssa. Redbullin haastattelussa kerrottiin, että Jalli pysyy päätoimisena AWP-pelaajana, mutta uskon joukkueen käyttävän kahden AWP:n taktiikkaa.

Tämä ei kutenkaan ole normaali ottelu vaan paljon enemmän. Mukana on nuori ja nälkäinen Jamppi, joka tuo kokoonpanoon roimasti lisää. ENCE ei enää halua olla vitsi ja organisaatio haluaa takaisin huipulle. Tämä ottelu, turnaus  ja seuraavat kuukaudet ovat mahdollisesti käännekohta organisaatiolle.

A-lohkosta löytyy ENCEn ja GODSENTin lisäksi Dignitas ja Apeks. Apeks pelaa tuuraajan kanssa, sillä joukkue penkitti Haaakon “Radifaction” Thololon. Tuuraajaksi löydettiin kokenut ruotsalainen konkari Dennis “dennis” Edman.

 

Karttavalinnat

Molemmat joukkueet poistavat vuorotellen kartan ja lopuksi yksi jää jäljelle. Molemmilla on kolme poistovalintaa eli jäljelle pitäisi jäädä kartta jossa molemmat joukkueet ovat vähintään keskinkertaisia. ENCEn karttavalikoima on huonompi, sillä joukkue ei ole kerinnyt pelaamaan kauaa uuden lisäyksen kanssa.

Todennäköisesti ainakin Vertigo ja Mirage lähtevät heti pois. Myös Inferno ja Overpass voivat olla liipaisimella.

Vedonlyöntiin lähdetään tasaisen ottelun ja ENCEn voiton kautta.

 

Tiedot

  • Kohde: ENCE vs. GODSENT
  • Kellonaika: 14:30
  • Turnaus: Elisa Invitational 2020
  • Palkintopotti: Kaksi parasta pääsee BLAST Premier Spring European Showdown -turnaukseen.
  • Miten katsoa peli? Ottelua voit katsoa Elisan kanavalta Twitch -suoratoistopalvelussa.

 

Pelivalinnat

Ottelussa yli 26.5 kierrosta

KERROIN LEOVEGASILLA 1,90

ENCE voittaa & ottelussa yli 26.5 kierrosta

KERROIN LEOVEGASILLA 3,50
Jaa