Esports: Road to Rio | Cloud9 vs. Envy | Pleijarit käyntiin! | Urheiluvedot.com

Esports: Road to Rio | Cloud9 vs. Envy | Pleijarit käyntiin!

Road to Rio -karsintaturnaus Pohjois-Amerikassa on edennyt tähän vaiheeseen: pleijarit käyntiin keskiviikkona kello 23:00, kun Cloud9 kohtaa Envyn puolivälierässä.

B-lohkon toiseksi tullut Team Envy haastaa A-lohkon kolmanneksi tullutta Cloud9. B-lohkossa Team Envy jätti taaksensa Team Liquidin sekä MIBR’in. Yksi suurimmista syistä Envyn menestykseen on Michal “MICHU” Muller. 23-vuotias puolalainen on HLTV:n mukaan Road to Rio NA -turnauksen toiseksi paras pelaaja ratingin mukaan. Myös Bugra “Calyx” Arkin on iskenyt kovaa tulosta.

Vastustajajoukkueen tähtenä on pyörinyt Ricky “floppy” Kemery, mutta tilastoissa ei ole yhtä suurta eroa muihin pelaajiin verrattuna.

Team Envy on ollut yksi karsintaturnauksen parhaista pistoolikierroksien voittajista. Joukkue on voittanut 16 kierrosta ja hävinnyt 10. Cloud9 taas on voittanut 15 ja hävinnyt 13. Jos lähdetään katsomaan joukkueiden keskinäisä otteluita ja tutkitaan voitettuja pistoolikierroksia, niin Cloud9 on ollut parempi. DreamHack Masters Spring 2020 -karsinnoissa Cloud9 voitti neljä pistoolikierrosta kuudesta. Miljoonaliiga Flashpointissa C9 otti seitsemän kierrosta 12.

Jos hieman heikomman joukkueen yksi parhaista osa-alueista saadaan pidettyä kurissa, niin Cloud9:n pitäisi hoitaa homma kotiin.

Kartoissa Envy ei ole halunnut pelata Vertigoa ja Overpassia. C9 taas poistaa ensimmäisenä Miragen, mutta Vertigoa joukkue on pelannut huonolla tuloksella. Tässä Envy todennäköisesti tekee palveluksen joukkueelle, sillä myös sitä Cloud9 on poistanut. C9 voi lähteä Dust2:n tai Overpassiin ja todennäköisesti voitto irtoaisi molemmista.

Jos karttoina nähdään Dust2, Nuke ja Inferno, niin uskon Cloud9:n voittavan 2-1.

Vedonlyöntiin lähdetään hakemaan Cloud9:n voittoa, mutta uskotaan kuitenkin Calyxin laittavan vastaan ja Envyn saavan yhden karttavoiton.

 

Tiedot

  • Kohde: Cloud9 vs. Envy
  • Kellonaika: 23:00
  • Turnaus: ESL One: Road to Rio (NA)
  • Palkintopotti: 60,000 dollaria + elintärkeät RMR-pisteet

 

Pelivalinnat

Cloud9 voittaa

KERROIN NORDICBETILLA 1,62

Cloud9 voittaa 2-1

KERROIN NORDICBETILLA 3,30

Calyx saa ensimmäisessä kartassa yli 19.5 tappoa

KERROIN UNIBETILLA 1,80

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord