VIHJEET: Ranskan avoimet WTA

Ranskan avoimet ATP: Albert Ramos-Vinolas – Laslo Djere | Koituuko ikä espanjalaisen kohtaloksi?

Kauan odotettu Roland Garros starttaa sunnuntaina! Ensimmäisellä kierroksella nähdään jo todella kova parivaljakko, kun espanjalainen Albert Ramos-Vinolas kohtaa serbialaisen Laslo Djeren. Molemmat pelaajista viihtyvät massakentillä, joten ottelusta voidaan jo tämänkin perusteella odottaa mielenkiintoista. Djere on löytänyt aivan uuden peli-ilmeen, ja onkin noussut ATP-rankingin sijalta 94 jo sijalle 34!

Espanjalaisen ikä on iso tekijä pitkässä turnauksessa

Ramos-Vinolas on jo 31-vuotias, mikä alkaa jo näkyä pelaamisessa. Espanjalainen on kausi kaudelta hidastunut kokoajan, ja viimeaikoina uupumus on näkynyt aika-ajoin ottelusumassa. Ramos-Vinolas on kaikesta huolimatta onnistunut erinomaisesti viimeaikoina, vaikka väsymyksen merkkejä on ollut ilmassa. Pelityyli tukee väsynyttäkin pelaajaa, ja tässä on yksi erinomainen esimerkki.

Ramos-Vinolas pelaa perinteistä takakentän peliä. Espanjalainen on monella tapaa samanlainen pelaaja, mitä esimerkiksi maanmiehensä Rafael Nadal, mutta ihan samoja ulottuvuuksia pelistä ei löydy. Ramos-Vinolas pelaa todella varovaista vastaiskupeliä takakentältä, jota tukee hänen painava yläkierteinen kämmenlyöntinsä. Espanjalainen pystyy pelaamaan myös todella vaihtelevaa tennistä, mutta uupumus on asia, joka tulee tämän turnauksen aikana estämään. Kämmenlyönnin johdosta aiheutuu lukematon määrä pakottamattomia virheitä, jotka voivat koitua espanjalaisen kohtaloksi.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Laslo Djere on löytänyt sisäisen rauhan

Djeren nuori ikä on tuonut omat oikkunsa pelaamiseen. Kuumakallena tunnettu serbialainen on kuitenkin tehnyt töitä psykologin kanssa saadakseen pelaamiseen oikeanlaisen fokuksen, ja tämä onkin tuottanut tulosta. ATP-rankingin sijoitus on noussut huimaa vauhtia, ja pelaaminen näyttää kokoajan paremmalta.

Serbialaisen pelityyli on todella vaihteleva, ja hänen vahvuuksiin kuuluu syötön lisäksi yleispelaaminen. Massaspesialistina tunnettu Djere, on ottanut tällä kaudella jo yhden tittelin Rio De Janeiron ATP-turnauksesta, ja nyt fokus on täysin alkavassa Grand Slamissa. Serbialainen pystyy taistelemaan kovimpiakin vastuksia vastaan, ja Ramos-Vinolas toimii ensimmäisellä kierroksella erinomaisena mittarina tulevaa varten.

Espanjalaisella tulee olemaan vaikea taival

Ramos-Vinolas on oikeutetusti asetettu altavastaajaksi. Espanjalainen tulee todennäköisesti erän nappaamaan nimiinsä, mutta Djeren nykyisen vireen johdosta, voitto on lähestulkoon poissuljettu. Serbialainen on pelannut uskomattoman laadukasta tennistä, ja uskonkin tämän jatkuvan myös  kauden isoimmassa massaturnauksessa.

Vedonlyönnin kannalta pelimäärävedoista löytyy erinomaisia kohteita. Pelioverin lisäksi lapulle on napattava Djeren voittoa, sillä herran meno on tällä hetkellä sellaista, että heikompaa hirvittää. Ramos-Vinolas on todella kova vastus, mutta voiton ratketessa vasta kolmesta erävoitosta, jää espanjalainen pahasti alakynteen.

Pelivalinnat:

Yli 37,5 peliä
UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,87

Djere Laslo voittaa

PINNACLE TARJOAA KERTOIMEN 1,74
Jaa