VIHJEET: Ranskan avoimet WTA

Ranskan avoimet ATP: Stanislas Wawrinka – Christian Garin | Garin lähtee kaatamaan Wawrinkaa

Kauden toinen Grand Slam –turnaus, Roland Garros, jatkuu toisen kierroksen otteluilla. Tässä ottelussa otteitaan hakeva Stanislas Wawrinka saa vastaansa läpimurtokauttaan pelaavan Christian Garinin. Mikäli Garin ei vielä ole tuttu mies, niin tutuksi hän tulee varmasti. Wawrinkalla on ollut vaikeuksia löytää omaa pelityyliään massalla, mutta toivon mukaan ensimmäisen kierroksen voitto on hänet herättänyt, sillä Garin lataa kaiken peliin.

Wawrinkalla on edellytykset mihin tahansa

Wawrinka on kautta aikojen yksi tunnetuimmista ATP-pelaajista. Sveitsiläiselle on kertynyt kokemusta ammattilaisten peleistä jo rutkasti, ja ikääkin on kasaantunut jo kunnioitettavat 34 vuotta plakkariin. Wawrinka nappasi ensimmäisellä kierroksella hienon voiton Jozef Kovalikista, mutta tämä olikin odotettavissa, sillä Kovalik ei ole koskaan päässyt kärkiryhmän tasolle.

Wawrinka pelasi ensimmäisellä kierroksella melko puhtaan pelin. Syöttöpelaaminen oli todella vakuuttavaa 19 ässän turvin, ja palautuspelaaminenkin toimi mainiosti. Wawrinka sai kahdeksan murtopalloa ottelun aikana, joista hän onnistui käyttämään jopa viisi. Erätappionkin hän koki, mutta tämä tuli vasta katkaisupelissä parin todella heikon hassin vuoksi.

Sveitsiläinen pelaa todella hyökkäävää baseline-tennistä. Wawrinka pystyy pitämään ottelun omalla mukavuusalueellaan huikean yhden käden rystyn ansiosta, jota on tituleerattu yhdeksi vahvimmista koko kiertueella. Wawrinka pystyy pelaamaan myös verkolla, mutta ei kovin usein lähde tähän leikkiin mukaan. Toki hän omaa edellytykset pelata syöttöpelinsä juurikin syöttö-volley –tekniikalla, mutta pääosin hän pyrkii pitämään pelin baselinessa, josta hän pystyy paremmin ottelun kulkua kontrolloimaan.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Miten sitten nuori Garin?

Garin on yksi tämän kauden kovimmista nousijoista. Massakauden alkaessa chileläinen laittoi isompaa vaihdetta silmään. Hän on osoittanut olevansa valmis kamppailemaan ATP:n kovimman kärjen kanssa, ja onkin napannut jo kaksi titteliä kauden aikana, joiden lisäksi hän pelasi myös Sao Paulon ATP-turnauksen finaalissa häviten Guido Pellalle.

Garin pelasi tyylipuhtaan ensimmäisen kierroksen ottelun Reilly Opelkaa vastaan, voittaen ottelun puhtaasti 0-3. Ottelussa pelattiin kaksi katkaisupeliä, joten matka voittoon ei helpolla tullut. Garin nappasi ainoan murron koko ottelussa, mutta molemmille murtopalloja suotiin kohtuullisen paljon. Chileläinen onnistui pelastamaan murtopalloista kaikki kuusi kappaletta, mutta Opelka joutui taipumaan yhden kerran toisessa erässä. Garinin pelityyli puri Opelkaan, mutta vastus on tällä kertaa paljon kokeneempi.

Christian Garinin pelityyli on kurinalainen

Garin pelaa todella puhdasta ja kurinalaista tennistä. Hän ei lähde pelaamaan riskialttiita palloja, mikä johtaakin siihen, ettei pakottamattomia virheitä tule sen enempää kuin voittopallojakaan. Opelkaa vastaan voittopallojen ja pakottamattomien virheiden suhde pysyi kohtuullisena, sillä kolmeen pitkään erään mahtui alle 30 pakottamatonta virhettä, ja saman verran tuli myös voittopalloja. Garinilla on potentiaalia vaikka ja mihin, ja hänen puolustuspelaamisensa alkaa näyttää kärkipään pelaamiselta. Nähtäväksi jää, miten hyvin tämä puree kokeneeseen sveitsiläiseen.

Wawrinka on oikeutettu ennakkosuosikki

Wawrinka lähtee oikeutetusti ennakkosuosikkina otteluun, mutta kyllä se on vaan todettava, etten itse arvioi Garinin voittomahdollisuuksia noin pieniksi. Garin on tällä hetkellä tulikuumaa tavaraa, ja hän on löytänyt massalle todella kovan vireen. Wawrinka puolestaan hakee tuntumaa, ja antaa melko helppojen virheiden johdosta eriä vastustajille, ja tämä ei voi toistua Garinia vastaan.

Vetolapulle nappaan ehdottomasti Garinin settitasoitusta, sillä rajakertoimen ollessa 1,723, on tarjottu 1,81 pakko ottaa vetolapulle mukaan. Toisena vetona otteluun lähtee peliover, sillä linja on vedetty turhan alas. Ottelussa tullaan näkemään todennäköisesti vähintään neljä erää, ja linjan ollessa 38,5 kelpaa tämä erinomaisesti vetoihin mukaan.

Pelivalinnat:

Christian Garin+1,5 erää

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,81

Yli 38,5 peliä

PINNACLE TARJOAA KERTOIMEN 1,84
Jaa