VIHJEET: Ranskan avoimet WTA

Ranskan avoimet WTA: Marketa Vondrousova – Carla Suarez Navarro | Vondrousova jatkaa huimaa virettään

Ranskan avoimen tennisturnauksen kolmas kierros tarjoaa todella mielenkiintoisen ottelun naisten puolella. Nuori 19-vuotias tsekkiläinen, Marketa Vondrousova kohtaa kokeneen 30-vuotiaan Carla Suarez Navarron. Vondrousova on esittänyt erinomaisia otteita koko kauden ajan, ja massalle päästessään peto pääsi irti. Nainen tuntuu olevan lähes pysäyttämättömässä kunnossa, ja Suarez Navarro saa kyllä tehdä täyden työn voittaakseen ottelun, jos edes siihen pystyy.

Marketa Vondrousova dominoi nopeudellaan

Vondrousova on aloittanut turnauksen todella vakuuttavasti voittaen molemmat ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Ensimmäisellä kierroksella lauluun lähti kiinalainen Yafan Wang – tämä ei yllätyksenä tullut kenellekään. Toisella kierroksella nähtiinkin mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Anastasia Potapova lähti haastamaan Vondrousovaa todella surkealla menestyksellä. Vondrousova dominoi ottelua alusta loppuun saakka, eikä jättänyt lahjakkaalle nuorelle mitään saumaa mihinkään suuntaan.

Vondrousova on ennen kaikkea ennakkoluuloton nuori pelaaja, joka haluaa näyttää todelliset taitonsa. Hän pystyy pelaamaan koko kentällä sekä hyökkäys- että puolustuspeliä, ja nopeudellaan hän ehtii palloon kuin palloon. Verkkopelaaminen sujuu nuorelta ikäänsä nähden erinomaisesti, ja tarkka sekä syvä kämmenlyönti aiheuttaa vaikeuksia vastustajalle takarajalla. Drop shot on Vondrousovan lempilyönti, ja tätä nähdään todella usein hienolla menestyksellä.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Carla Suarez Navarro taitava ja kokenut kehäraakki

Suarez Navarro on jo 30-vuotias, eikä edes juuri viihdy massalla tänä päivänä. Ensimmäiset ottelut ovat olleet vaikeita espanjalaiselle, ja pitkät kolmieräiset väännöt ovat jo väsyttäneet Suarez Navarroa tarpeeksi. Nuori Dayana Yastremska haastoi Suarez Navarron ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi kolmen erän väännön jälkeen. Toisella kierroksella vastaan asettui tuttu hahmo, Shelby Rogers, joka käy silloin tällöin näyttämässä naamaansa kentällä nykyään.

Rogers taisteli ottelun kolmanteen erään, jossa hävisi sitten tiukan väännön jälkeen Suarez Navarrolle lukemin 1-2 (1-6, 7-6, 3-6). Rogers pääsi haastamaan erinomaisesti väsynyttä espanjalaista, mutta nykyvire oli kuitenkin liikaa jenkille, joka ei aktiivisesti enää pelailekaan – tai ainakaan hetkeen ei ole pelannut.

Suarez Navarro omaa todella kattavan lyöntivalikoiman, jota hän ei kuitenkaan pääse käyttämään, koska ei pysy niin hyvin enää pelissä mukana. Vondrousovan vauhti tulee olemaan iso kompastuskivi espanjalaiselle, vaikka kokemusta ja taitoa löytyykin enemmän kuin pienestä kylästä. Espanjalaisen ainoa toivo on saada peli hallintaansa kovilla pommeilla, jolloin juoksuttaminen osuu toiseen päätyyn, mutta tässä on ongelmana tsekkiläisen nopeus ja ketteryys, joten väsyttämään ei espanjalainen vastustajaansa pääse.

Suarez Navarro jää jyrän alle

Vondrousova on tosiaankin oikeutettu ennakkosuosikki, mutta voisi olla jopa suurempi. Suarez Navarro tulee jäämään kakkoseksi, sillä Vondrousova tulee juoksuttamaan espanjalaista ympäri kenttää. Tsekkiläinen pääsee varmasti lyömään puhtaita voittopalloja ja pääsee myös todennäköisesti nopeasti niskanpäälle liikkumisensa ansiosta, jolloin espanjalainen tulee väsähtämään lopullisesti.

Vetolapulle napataan parillakin tapaa Vondrousovan voittoa, ja näihin panostetaankin hieman rohkeammin!

Pelivalinnat | Panostus:

Marketa Vondrousova-3,5 peliä | 5/5 yksikköä

PINNACLE TARJOAA KERTOIMEN 1,934

Marketa Vondrousova-1,5 erää | 3/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,30
Jaa