VIHJEET: Ranskan avoimet WTA

Ranskan avoimet WTA: Simona Halep – Amanda Anisimova | Pystyykö superlupaus haastamaan Halepin?

Ranskan avoimet on edennyt jo puolivälieriin saakka. Tässä ottelussa on mielenkiintoiset lähtökohdat, sillä WTA-rankingin kolmonen Simona Halep on todella kovassa tikissä. Halepia lähtee haastamaan ennakkoluuloton ja todella potentiaalinen superlupaus Amanda Anisimova. Anisimova on vasta 17-vuotias, mutta pelasi jo Australian Openissa itsensä neljännelle kierrokselle – nyt panokset ovat entistäkin kovemmat.

Halep on nyt lämmittellyt

Halep pelasi turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua alle tasonsa. Ajla Tomljanovic nappasi romanialaiselta erän Halepin uinahtaessa täysin. Magda Linette teki saman tempun, kun Halepin kakkossyöttö oli tehoton, ja Linette pääsi takomaan helpot voittopallot ratkaisun paikassa. Tämän jälkeen Halep onkin herännyt tähän päivään, ja tajunnut sen, ettei puolivaloilla voi pelata.

Halep takoi Lesia Tsurenkon maanrakoon jättäen Tsurenkolle vain kolme voitettua peliä. Tsurenko pelasi toki itsensä ulos todella tyhmillä pakottamattomilla virheillä, mutta tämä kostautui sitten murskatappiona. Viimeisimpänä vastustajana toinen teinitähti Iga Swiatek sai todellisen oppitunnin, Kun Halep antoi Swiatekille yhden ainoan murron ottelun aikana – tämä murto jäi puolalaisen ainoaksi voitetuksi peliksi.

Halepin vire vaikutti olevan kateissa ensimmäisissä otteluissa, mutta nyt on nainen herännyt tähän päivään. Halepin oma pelityyli sekoittuu erinomaisen liikkeen kanssa. Halep on aggressiivinen baseline-pelaaja, mutta todellisuudessa hän pystyy pelaamaan samalla tasolla koko kentällä. Halepin vastaiskut ovat se suurin pelote, sillä hän jaksaa kytätä sitä parasta paikkaa voittopallolle, jolloin ne myös hyvällä prosentilla onnistuvat. Romanialainen pelaa vastustajansa ulos nopeudella, ulottuvuudella ja todella leveillä kämmenlyönneillä. Juoksukilpailussa Halepia ei tällä hetkellä tule kukaan voittamaan, vaan hänet pitää todella pelata ulos. Tämän päivän vastustaja pystyy romanialaisen haastamaan, mutta riittääkö rahkeet kuitenkaan.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Anisimova on nouseva supertähti

Anisimova on päässyt todella helpolla kaaviolla eteenpäin lukuun ottamatta toisen erän ottelua, jossa vastassa oli Aryna Sabalenka. Sabalenka jäi toki muutenkin kakkoseksi ottelussa, mutta 35 pakottamatonta virhettä sinetöi naisen kotimatkan, ja teinitähti pääsi vapaalipulla jatkoon. Anisimova ei ole tähän mennessä pudottanut turnauksessa erääkään, mutta loput vastustajat ovatkin olleet eri luokkaa kuin Sabalenka.

Ensimmäisellä kierroksella Harmony Tan sai kyytiä, kun Anisimova pelasi todella puhtaan ja perusvarman ottelun – lopputulos tuskin yllätti ketään. Romanialainen Irina Begu aiheutti jo päänvaivaa, mutta ensimmäisen erän katkaisupelin jälkeen pääsi yhdysvaltalainen hyvin niskan päälle. Toisessa erässä räjähtävä alku toi etulyöntiaseman, ja pienten takaiskujen jälkeen taistelu erävoitosta päättyi Anisimovan voittoon.

Viimeisin vastustaja jäi jyrän alle. Aliona Bolsova lähti lauluun lukemin 2-0 (6-3, 6-0). Anisimova pelasi Bolsovan täysin ulos kämmenlyönneillään, ja liike oli kuin keijukaisella konsanaan, minkä vuoksi Bolsovalle ei jäänyt mitään sanavaltaa ottelun aikana. Anisimova on tehnyt tuhojaan tässä turnauksessa, vaikka helppo kaavio onkin ollut, mutta hänellä on potentiaalia kirjaimellisesti mihin tahansa.

Anisimova omaa hyvän syöttönsä lisäksi todella hyvän kämmenlyönnin. Kämmenellä hän pääsee juoksuttamaan vastustajaansa, ja etukentän kautta myös ohituksia nähdään jonkin verran. Anisimova on todella nopealiikkeinen ja ketterä pelaaja – tämän vuoksi hänen ulottuvuus on todella pitkä. Yhdysvaltalainen on yksi ennakkoluulottomista junioreista, mitä olen koskaan nähnyt. Anisimova on kylmähermoinen ja taitonsa tiedostava sekä nöyrä nuori pelaaja, ja tämä tekee hänestä todella vaarallisen vastustajan kelle tahansa.

Anisimova tulee haastamaan Halepin

Halep on todella suuri ennakkosuosikki tässä ottelussa, eikä todellakaan ole sitä turhaan. Halepin tämän hetkinen vire on suorastaan kauhistuttava, ja todellista haastajaa ei tunnu tähän hetkeen löytyvän. Romanialainen on pelannut kaksi huikeaa ottelua, ja saman menon voidaan odottaa jatkuvan – vai saako Anisimova laitettua kapuloita rattaisiin?

Anisimovalla on potentiaalia haastaa Halep. Yhdysvaltalainen pelaa todella puhdasta ja fiksua tennistä tällä hetkellä, ja hän pystyy muuttamaan pelityyliään tarvittaessa puolustavaksi tai aggressiiviseksi. Anisimova tulee haastamaan Halepin, ja kaikki mahdollisuudet löytyy jopa erävoittoon, jos yhdysvaltalainen löytää vain sen raon, josta Halepin pääsee ohittamaan. Anisimovan kertoimet on vedetty hieman yläkanttiin, joten ylikertoimen vuoksi lähdetään hakemaan yhdysvaltalaisen kautta pelivalinnat.

Pelivalinnat | Panostus

Amanda Anisimova+5,5 peliä | 3/5 yksikköä

PINNACLE TARJOAA KERTOIMEN 1,900

Yli 19,5 peliä | 3/5 yksikköä

888SPORT TARJOAA KERTOIMEN 1,89
Jaa