VIHJEET: Ranskan avoimet WTA

Ranskan avoimet WTA: Venus Williams – Elina Svitolina | Onnistuuko Williams haastamaan Svitolinan?

Ranskan avoin tennisturnaus räjähtää käyntiin sunnuntaina, ja WTA:n puolelta löytyykin oikea makupala jo ensimmäiseltä kierrokselta! Yhdysvaltalainen Venus Williams saa vastaansa Ukrainan Elina Svitolinan. Svitolinan otteet eivät ole massalla ainakaan toistaiseksi vakuuttaneet, mutta nähtäisiinkö nyt sitä tuttua ukrainalaista tosi paikan tullen?

Williams hakee vielä tuntumaa massalla

Williams on pelannut massakaudella vasta kaksi ottelua, sillä yhtä ottelua ei pelattu, hänen siskonsa Serena Williamsin vetäytyessä turnauksesta. Otteet eivät ole olleet entisensä, mutta tähän on montakin syytä. Naisten puolella taso on koventunut, eikä Williams pysty enää pärjäämään raa’an voiman ja kovan syötön avulla. Massakenttä tuo omat oikkunsa peliin, sillä peli on huomattavasti hitaampaa, ja pallo käyttäytyy yleispelaajalle edullisesti.

Williams pelaa todella voimakkailla lyönneillä takakentältä, mutta myös muualta hyökkääminen häneltä onnistuu. Williams on raskaan rakenteensa vuoksi alakynnessä juoksuttavia pelaajia vastaan, joten massakenttä ei hänen vahvin osa-alueensa todellakaan ole. Yhdysvaltalainen ei voi massalla tukeutua syöttövoimaansa, joten nurmikausi on hänelle se kauden kohokohta. Vastassa on heti ensimmäisellä kierroksella seinä, joka vain sattuu olemaan hieman huonossa hapessa tällä hetkellä.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Svitolinan puolustuspelaaminen puree kovaa

Svitolina ei ole massakaudella juuri hurraahuutoja kuullut. Pelit ovat menneet aivan pipariksi, vaikka Victoria Azarenkalle hän onnistuikin laittamaan kampoihin. Azarenkan aggressiivinen pelityyli oli kuitenkin ukrainalaiselle liikaa, eivätkä voimakkaat voittopallot onnistuneet todellakaan mairittelevasti.

Svitolina on todella hyvä puolustuspelaaja, mutta pystyy vaihtamaan vaihteen hyökkäysmoodille lennosta. Hän pelaa todella varovaista ja tarkkaa peliä, ja näitä tukemassa on hänen voimakas ja tarkka rystylyönti. Svitolina on todella nopealiikkeinen pelaaja, joka tykkää juoksuttaa vastustajaansa paljon. Tämän johdosta hänelle avautuukin paikkoja voittopalloille, eikä hän jätä tilaisuuksia käyttämättä. Tällä hetkellä pelikunto on hieman arvoitus, mutta Azarenkaa vastaan pelatun pelin jälkeen, voin uskoa ukrainalaisen palaavan omalle tasolleen Grand Slamissa.

Williams ei ottelua tule voittamaan

Williams tulee juoksemaan itsensä henkihieveriin ottelun aikana. Yhdysvaltalaisen pelityyli on Svitolinalle kuin lottovoitto, mikäli samanlaista haparointia ei tapahdu, mitä on tässä nyt nähty. Williams saattaa hyvällä tuurilla napata jopa erän taskuunsa, mutta voittajana tulee ulos kävelemään Svitolina, mutta voittokerroin ei aivan riitä peleille saakka.

Vedot lähdetään hakemaan pelioverin kautta, sillä Williamsin aggressiivinen pelityyli voi tuoda naiselle ensimmäisen erän voiton. Svitolina tunnetaan kylmähermoisena pelaajana, ja tämän vuoksi kannattaa kyttäillä live-vedonlyönnissä mahdollisuutta ottaa ukrainalaisen voittoa paremmalla kertoimella.

Pelivalinta:

Yli 21 peliä

PINNACLE TARJOAA KERTOIMEN 1,97
Jaa