Valioliiga: Manchester City - Fulham

Valioliiga: Manchester City – Fulham | Cityn kotivire on kova

Nousukuntoa puhkuva Manchester City kohtaa sarjanousija Fulhamin 17.00 alkavassa ottelussa.

Manchester Cityn alkukausi on ollut ailahteleva, mikä on kovaan suorittamiseen tottuneelle ryhmälle ollut ihmetyksen aihe. Kotikentällä peli on pääosin sujunut hyvin, ja joukkue sai osin loukkaantumisten runteleman hyökkäyksen osalta ketsuppipullon vihdoin auki Burnleya vastaan voittamalla kotonaan 5-0. Riyad Mahrez teki ottelussa hattutempun ja hänenkin osaltaan tehot ovat selvässä nousussa.

Valioliigassa Cityn saldo on 4-3-2 ja eroa sarjakärkeen on kuusi pistettä. Mestarien liigan puolella joukkue on pärjännyt hyvin, ennen viimeistä kierrosta jatkopaikka pudotuspeleihin on varma. City on etenkin kotonaan vaarallinen joukkue ja sen hyökkäyspotentiaali on uskomaton. Ainoastaan Sergio Aguero on polvivamman vuoksi vielä sivussa, muuten City pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Fulhamin kausi sarjanousun jälkeen on ollut vaikea. Joukkue on sarjassa sijalla 17, juuri putoamisviivan yläpuolella saldolla 2-1-7. Ongelmat materiaalin laajuudessa ja pelisysteemissä ovat selvät, kausi jatkunee loppuun saakka putoamista vastaan kamppaillessa. Viimeiseen kuuteen otteluun joukkue on pystynyt nappaamaan kaksi voittoa, kun se kaatoi toisen sarjanousijan West Bromwichin sekä viime kierroksella Leicesterin vieraissa. Voitoista huolimatta etenkin Fulhamin puolustuspää on helisemässä vahvempia vastustajia vastaan.

Erikoistilanteet eivät ole olleet Fulhamin puolella, sillä pelaaja toisensa jälkeen on epäonnistunut pilkulta, ja joukkue on menettänyt pisteitä tämän seurauksena. Aleksandar Mitrovic on osunut kahdesti, mutta kokeneelta serbiltä odotetaan enemmän. Ademola Lookman ja Bobby Reid ovat tehojen puolesta onnitujia Fulhamin joukkueessa. Fulhamilla on poissaoloja puolustuspäässä, kun sivussa ovat Kongola, Onomah sekä Tete.

Manchester City lähtee kotiotteluunsa suursuosikkina. Viikolla pelattu Porto-ottelu tuo rasitusta, mutta Cityn kokoonpano on niin laaja että tuoreita huippupelaajia löytyy aloituskokoonpanollisen verran. Viimeiset kotiottelut City on hoitanut tyylillä ja pitänyt maalinsa koskemattomana kahdessa kolmesta viimeisestä kotipelistään. Fulham on arka vierasjoukkue ja yrittää selviytyä Cityn vyöryttäessä hyökkäyksiä koko kenttää hyväksi käyttäen. Cityllä on kaikki eväät iskeä jälleen isot lukemat taululle.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,85

Manchester City yli 3.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,65

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord