Seuraa meitä

Jalkapallo

Valioliiga: West Ham – Norwich | Tulikuumat Haller ja Pukki iskevät yhteen

Mestarien liiga: PSG - Real Madrid

Valioliigan neljännen kierroksen iltapäiväottelussa iskevät yhteen West Ham ja Norwich. Vierasjoukkue on Teemu Pukin johdolla paljon pelattu joukkue vedonlyöntipiireissä, mutta isäntien Sébastian Haller antaa kovan vastuksen maalipörssin ykköselle.

Nouseva käyrä ja tulikuuma Haller

West Ham on aloittanut kautensa merkkauttamalla tilastomerkinnän jokaiseen – voitto, tappio, tasapeli – sarakkeeseen. Käyrä on ollut kuitenkin nouseva. Avauskierroksen tappiota mestarisuosikki Manchester Cityä vastaan seurasi tasapeli Brightonia vastaan ja voitto Watfordista. Kuluvalla viikolla Hammers aloitti Carabao Cupin taipaleensa ja peittosi League 2:ssa pelaavan Newportin.

Manuel Pellegrinin luotsaama Hammers on tulivoimainen joukkue, jonka suurimmat haasteet löytyvät alakerrasta. Hyökkäysosastolla puolestaan Haller on ollut kuuma nimi iskiessään viime viikonloppuna Watfordia vastaan pallon kahdesti maaliverkkoon.

Ei maaleja ilman Pukkia-partya

Norwichin kausi on alkanut vaikeasti. Ensimmäisen ottelun tappiota seurasi voitto Newcastlesta, mutta seuraavaksi oli jälleen tappion vuoro vaikka Daniel Farken joukot Pukin johdolla taistelivatkin mallikkaasti sarjapisteistä Chelsea vastaan. Kuluvan viikon Carabao Cup -ottelu päättyi kakkosmiehistöllä pelanneen Norwichin kannalta nolosti tappioon League 2:ssa pelaavaa Crawleya vastaan.

Norwichin aktiivinen pelitapa tuottaa maaleja, mutta alakerta on Valioliigaan auttamatta köykäinen. Joukkueelta on sivussa muutama rotaatiopelaaja, mutta sama pätee isäntiinkin. Huomionarvoista on, ettei joukkue ole onnistunut maalinteossa vielä kertaakaan ilman Pukkia. Kuudesta tehdystä maalista suomalaishyökkääjä on viimeistellyt viisi ja syöttänyt yhden.

Ottelusta voidaan odottaa maalirikasta ja molemmissa päissä pallo saadaan kaivaa verkon perukoilta. West Ham on kuitenkin liian vahva joukkue suhteessa Norwichiin, ja kun vedonlyöjiin on iskenyt Pukki-mania, on isäntien kerroin hyvä valinta lapulle.

Pelivalinnat | Panostus

West Ham | 3/5 yksikköä

BETSSON TARJOAA KERTOIMEN 1,96

Sébastian Haller tekee maalin | 1/5 yksikköä

BETSSON TARJOAA KERTOIMEN 2,27
Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Jalkapallo