Esports: GODSENT vs Heroic | Sekoittaako Jessen huhut pakkaa? | Urheiluvedot.com

Esports: GODSENT vs Heroic | Sekoittaako Jessen huhut pakkaa?

Elisa Invitational 2 on edennyt välierään asti ja vedonlyöntivihje on otteluun GODSENT vs Heroic. Päivän kiinnostavana kysymyksenä on se, että sekoittaako Jesse “zehN” Linjalan ENCE-huhut peliä vai ei? Jos joukkue tietää muutoksen tapahtuvan, niin se voi vaikeuttaa tilannetta.

GODSENT on laitettu kertoimissa aika isoksi altavastaajaksi eikä sinänsä ihme, kun vastassa on maailmanlistan kärkipaikkaa pitävä Heroic. Henkilökohtaisesti en pidä Heroicia parhaana ja uskon joukkueen putoavan alas, varsinkin, kun valmentaja Nicolai “HUNDEN” Petersen on valmentajakiellossa. Heroic on yllättänyt allekirjoittaneen sen jälkeisillä esityksillä ja olen monesti ollut väärässä Heroicin suhteen.

Ottelun voittaja tulee pääsemään BLAST Premier Fall 2020 Showdown -turnaukseen eli panosta löytyy. Paperilla näkisin GODSENT’in olevan vahvoilla, mutta taktinen osaaminen on Heroicin hyväksi. Tilastollisesti turnauksen kaksi parasta pelaajaa ovat olleet GODSENT’in oma hoitelija zehN ja uusi AWP-pelaaja Asger “farlig” Jensen. 10 parhaan pelaajan joukosta löytyy vähemmän yllättäen neljä (4) GODSENT’in pelaajaa, kun pelinsisäinen johtaja Kevin “kRYSTAL” Amend on tilastoilla pohjalla. Heroicin Rene “TeSeS” Madsen on ollut vakuuttava ja yksi suurimmista avainpelaajista.

GODSENT on pelannut turnauksessa kaksi bo1 -ottelua ja voittanut molemmat helposti. Aluksi Lyngby Vikings kaatui 16-7 ja sitten HAVU Gaming 16-6. Farlig kuritti Nuken t-puolella suomalaisia reilusti.

Kartat

GODSENT on poistanut monesti Dust2:n ensimmäisenä. Myös Heroic on ottanut pölyisen kartan pois eli toinen joukkueista tulee hyötymään tästä. Molempien saldo Dust2:n osalta näyttää erittäin huonolta.

Heroic on kiinnostunut valitsemaan Nuken ja Trainin. Myös Vertigo voi tässä otteluparissa kiinnostaa. GODSENT taas vie pelin mahdollisesti Infernoon tai Overpassiin.

Mirage vaikuttaa tasaiselta kartalta. Vaikka GODSENT on hävinnyt viimeisestä viidestä (5) Miragesta neljä (4), niin ottelut ovat olleet tasaisia. Kaksi kertaa jatkoaika, kerran täydet 30 kierrosta ja muutama yli 26.5 kierrosta.

Näen tässä otteluparissa suuren mahdollisuuden GODSENT’in hyväksi juuri AWP-taisteluiden avulla. Jos Farlig pelaa omalla tasollaan, niin hän tulee dominoimaan tarkkuuskiväärillä.

Koen, että GODSENT tulee voittamaan vähintään yhden kartan. Pienemmällä tekee mieli kokeilla tanskalaisten 1-2 tappiota.

 

Tiedot

  • Kohde: GODSENT vs Heroic
  • Kellonaika: 16:00
  • Päivämäärä: 1.11.2020
  • Turnaus:  Elisa Invitational 2

 

Pelivalinnat

GODSENT voittaa vähintään yhden kartan (GODSENT +1,5)

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,73

GODSENT voittaa pelin 2-1

KERROIN UNIBETILLA 6,00

Jaa